Neglekursus –  Program

Negle modul 1

Grundkurset henvender sig til dig der for første gang vil lære at lave perfekte kunstige negle med kvalitets produkter fra LCN.

Systemet sælges globalt og anses for at være et af de bedste og mest holdbare systemer i verden.

Kursusforløbet i grove træk, kan du se her under.

PROGRAM

Neglemodul 1

Vores grundkursus henvender sig til dig der ønsker at blive professionel negleteknikker og laveperfekte kunstige gele negle med kvalitets produkter fra LCN. Systemet sælges globalt i 82 lande og anses for at være et af det førende, bedste og mest holdbare gele systemer i verden.

Du bliver undervist i hvordan du påsætter tipper / bygger neglen op på skabelon, samt forskellige typer negle designs. Du lærer om neglens anatomi og fysiologi, hygiejne, arbejdsmiljø og ergonomi. Du bliver introduceret for de muligheder LCN’s udvalg af forskellige geler giver dig som negleteknikker.

Med LCN’s alsidige produktsortiment vil du få mulighed for at opfylde ethvert kundebehov.

Som afslutning vil der være en teoretisk og praktisk eksamen, og du får et diplom, der certificerer dig som international LCN negletekniker.

Kurset forløber således:

Dag 1
Gennemgang af neglens opbygning, neglesygdomme, hygiejne, arbejdsmiljø, arbejdsredskaber og hele startpakken. Du får gennemgået og vist hvordan vi laver neglene. Efter frokost arbejder du på din egen model, hvor der laves 10 franske negle på tipper med 3-komponent system.

Dag 2
Om formiddagen gennemgås teori, hvor du bliver undervist i de øvrige LCN geleer, UV lys, LED lys, forskellige negle tipper, negle skabeloner, lim mm. Efter frokost laver du 10 franske negle der bygges op på skabelon, på din egen model. Der arbejdes med 3-komponent system.

Dag 3
På dag 3 for du gennemgået hvordan du laver en smuk forstærkning af den naturlige negl med gele og vores prisvindende system: Natural Nail Boost Gel. Du lærer aftagning af negle og opfyldning/efterbehand ling af gele negle, hjemmepleje og salgsprodukter.Denne dag medbringer du også en model og der laves endnu et sæt franske negle, en hånd med tip og en med skabelon

Praktisk træning:

Herefter træner du over en længere periode (4-10 uger) og laver minimum 10 sæt negle inden diplomprøven. Diplomprøven skal være afsluttet inden for et år. Du vil her få adgang til en lukket LCN Facebook gruppe hvor du kan modtage support af både med-kursister og trænere.

Dag 4
Gennemgang af nyheder, trends, vi taler om de udfordringer som er opstået i din øve perioden mm. Der afholdes en skriftlig prøve på ca. 1 time. Efter frokost afholdes den praktiske del af diplomprøven på medbragt model. Du vil blive
eksamineret af underviseren og evt. en censor. Består du prøven, får du udleveret dit LCN diplom.

PRIS  KR. 5.995,- EKSKL. MOMS.

Bemærk:

Du skal vælge én af vores to produktpakker.

Pakke 1:

Indeholder en LCN UV lampe

Geler du skal bruge for at komme godt igang

Professionelle pensler og værktøj samt hygiejne remedier

Pris 1600,- ex. moms ved køb af kursus
(spar 990,-)

Pakke 2:

Indeholder en LCN LED lampe

Geler du skal bruge for at komme godt igang

Professionelle pensler og værktøj samt hygiejne remedier

Pris 2600,- ex. moms ved køb af kursus
(spar 1296,-)

Kursusdage:
den 19. til den 21. januar 2019 – Eksamen den 24. juni 2019

den 13. til den 15. juli 2019 – Eksamen den 6. januar 2020

Ring på Tel.: 2892 0108  hvis du har spørgsmål.

Som kursist kan du købe LCN negleprodukter med 10% rabat. Husk at informere om dette hver gang du bestiller.